Cum pentru a Juca 3 Card Poker și de a Câștiga – Poți Bate de Trei Card Poker?

Există o mulțime de diferite variante de poker, asa ca jucatorii au posibilitatea de a alege care dintre ele atuurile lor. Una dintre cele mai recente adaptări jocului este de trei card poker.

Jocul este jucat mult mai rapid decât metodele tradiționale de poker, regulile sunt simple și plățile sunt potențial destul de mare. Dacă asta nu se vinde jocul, nu știu ce vor.

Deși se merge cu un nume similar, three card poker diferă de omonimul său în mai multe moduri. În fapt, unul dintre puținele lucruri care rămâne același lucru este rang de mâini — deși chiar și acest lucru este ușor diferență, pentru că se bazează pe o mână de trei cărți.

Reguli

Trei card poker este, în esență, două jocuri într-unul. Jucătorii au voie să plaseze un pariu ante, dar au, de asemenea, opțiunea pentru un PairPlus pariu. Acesta din urmă înseamnă că jucătorul este de pariuri pe care el sau ea va fi tratată o pereche sau mai bine. În multe cazinouri, jucătorul trebuie să facă mai întâi un pariu ante înainte de a putea face PairPlus pariu.
După ce fiecare jucător face un pariu ante sau PairPlus pariu sau ambele, dealerul apoi o mână de trei cărți pentru fiecare jucător, inclusiv el însuși.
După ce se uită la cărțile sale, fiecare jucător trebuie să ia decizia de a retrage sau de a continua. Dacă jucătorul decide să păstreze joc, ei trebuie să facă un pariu suplimentar, care este exact egală cu a lor original ante.
Odată ce toate pariurile sunt plasate, dealer-ul se va transforma peste trei cărți pentru a determina dacă mâna dvs. se califică pentru a juca. Pentru a se califica, dealerul trebuie să aibă cel puțin o regină sau mai mare.
Dacă dealerul nu se califică, ante pariu și să se joace pariurile vor fi returnate la jucători. Dacă mâna dvs. se califică, vor fi comparate cu mâna jucătorului. Evident, dacă dealerul câștigă, pariurile sunt pierdut. Dacă jucătorul câștigă, pariurile sunt plătite în mod egal. Dacă mâinile egalitate, jucătorul câștigă mâna.

Clasament mâini

Mâinile sunt similare cu poker, dar sunt modificate pentru a se potrivi trei-card de mână.

Chinta de Culoare– Trei cărți de aceeași culoare în ordine. Exemplu 6-7-8 de pică.
Trei de un Fel– Trei cărți de același rang.
Direct– Trei cărți consecutive de culori diferite.
Flush– Trei cărți de aceeași culoare.
Pereche– Două cărți de același rang.
Carte mare– Cea mai mare carte în mână.

Bonus

Câștigă de obicei câștiga chiar să plătească, dar nu există o opțiune pentru un bonus ante, care, din fericire, nu necesita nici o suplimentare de pariuri. Pentru chinta de culoare si trei de-un fel sunt clasificate ca cele mai înalte două mâini, ei castiga un bonus. Mese de plată poate varia între cazinouri, dar de obicei acestea sunt după cum urmează: de la 5 la 1 sau 4 la 1 pentru o chintă de culoare și de 4 la 1 sau 3 la 1 pentru trei de-un fel.

Strategia

Cele mai multe carduri de jucători sunt de acord că cea mai bună strategie este de a ridica doar dacă ai o Regina, 4 și 6 sau mai bine. Acest lucru a devenit orientarea parte pentru că în poker, clasamentul mâinilor este determinată în primul rând de către cea mai mare carte, care, în acest caz, este o regină. În cazul în care cardul este legat cu mâna dealerului, următoarea carte va fi folosit pentru departajare, și așa mai departe. Deoarece 6 card este de nivel mediu, ai o moderată șansă de a bate mâna dealerului. Pe sansa a doua carte încă la egalitate, cea de-a treia carte este folosit. 4 card este doar puțin mai jos de 6.

Alți experți sugerează o de dealer reguli și creșterea pe o regină sau mai bine. Asta nu e un oribil strategie, dar folosind Q-4-6 strategia va crește marginea un pic mai mult. Dacă joci de dealer strategie, avantajul casei este de aproximativ 3.45%. Dacă joci orbește și să ridice pe tot, marginea casei mai mult decât dublu la 7.65%.

Atunci când pariuri pe un PairPlus, păstrați în minte că vei fi dat cel puțin o pereche de aproximativ 25% din timp. Marginea casei pentru o Pairplus este despre 7.28%, care nu este teribil. Dacă sunteți dispus să risc (presupunând că nu sunt depășiți bugetul de jocuri de noroc de a face astfel încât), plata pentru acest pariu poate fi destul de mare. Tabelul de salarizare, care este cel mai frecvent utilizate în cazinouri acum este după cum urmează:

Chinta de Culoare– 40 la 1
Trei de un Fel– 30 la 1
Direct– 6 la 1
Culoare– de la 3 la 1
Pereche– 1 de la 1

Regulile și strategia pentru trei card poker sunt destul de simplu, care este ceea ce face jocul atât de atractiv. Acest lucru, împreună cu rezonabil margine de casă, a făcut un joc foarte popular în cazinouri peste tot. Dacă sunteți în măsură să rămânem la o strategie care functioneaza pentru tine (de preferință Q-4-6 sau reguli dealer), va scădea semnificativ marginea casei.